Vítáme vás na našich stránkách

Říká se: "Kdo si počká, ten se dočká." a skutečně je to tak. Po více než ročním čekání vás vítáme na našich webových stránkách.

Zřejmě si ptáte: "Proč to trvalo tak dlouho?". Uspořádat informace, které vám chceme skrz webové stránky předat zabralo spoustu času. Víte co? Není to zdaleka vše. Stejně tak jako ke každému kusu oblečení, který pro vás ušijeme, přistupujeme pečlivě k práci na naší webové prezentaci. Představíme vám naši tvorbu, tím ale nemyslíme hotové produkty. Ukážeme vám dílčí procesy, jak naše oblečení vzniká, kde nakupujeme kvalitní látky, jak šijeme a jak vyšíváme. Nahlédněte s námi do příběhu značky Hermine Khalaf Pogosyan, jejíž hodnoty jsou založeny především na lásce k oblečení a řemeslu, díky kterému oblečení vzniká. Budeme vás vzdělávat, budeme vysvětlovat, kritizovat a proč?


Věříme, že aniž byste porozuměli naší filosofii, a tomu jak u nás oblečení vzniká, byste nemohli značku Hermine Khalaf Pogosyan ocenit.

V sekci blogu s vámi budeme sdílet 3 typy článků. Hermine vám bude psát své myšlenky a názory na svět módy. Vysvětlí vám, jaká je naše cenotvorba, proč u nás ani stálá klientela nemá slevy, jak vnímá tzv. fast fasion a co z módy ji nejvíce chybí v Česku. Také se rozepíše o tom, co znamená kvalita oblečení o které stále mluvíme jako o naší hlavní prioritě, abyste i vy rozeznali kvalitně ušitý kus oblečení. Dále zde najdete důležité sdělení o značce.


Stále se snažíme růst, protože co neroste, umírá. Přesně proto se budeme neustále snažit inovovat a expandovat.

V poslední řadě vám poskytneme náhled do zákulisí značky Hermine Khalaf Pogosyan. Lidé, kteří tvoří image naší značky vás provedou světem reklami, propagace a interakce se zákazníkem. Proč nepovažujeme přidávání fotek na sociální sítě za marketing, zda-li je lehké nebo těžké vytvářet módu v česku? Vše se časem dozvíte. Důležitým aspektem jsou informace, které člověka posunou dál, otevřou mu oči a dovolí mu nahlížet na oblečení jinak než doposud. Pokud si za několik let řeknete: "Značka Hermine Khalaf Pogosyan mi změna pohled na oblečení a uvědomuji si hodnotu značek.", bude to pro nás osobním vítězstvím.

Zeptejte se nás na cokoliv.
Cena. Kvalita. Dostupnost. Proces. Čas.

Nejsme klasický obchod, proto než nás navštívíte, domluvte si předem schůzku telefonicky, e-mailem nebo na některé ze sociálních sítí. Následně již nic nebrání tomu, návštívit náš ateliér ve kterém vám představíme naši tvorbu. U Hermine Khalaf Pogosyan není nic nemožné, každý se u nás bude cítit výjimečně.